Möt Stefan Hartzén

Stefan Hartzén

Vi välkomnar vår nya kollega Stefan Hartzén som kommer ända från Ingelstad i  Skåne. Stefan tar över rollen som avdelningschef för marknad och försäljning och vi är mycket glada över att ha Stefan i vårt team. Läs mer här nedan.

Välkommen till JOAB, hur känns det?
Tack, det känns mycket spännande och motiverande att lära känna företaget, produkterna och alla nya kollegor.

Vad fick dig att tacka ja?
Många anledningar, men främst att JOAB är en ledande tillverkare av produkter i en spännande bransch, dessutom ett trevligt och professionellt bemötande från första kontakten. Det är inget annat än en stor ära att få vara en del av en kundnära verksamhet som JOAB.

Vad gjorde du innan du kom till JOAB?
Jag kommer senast från Brenderup Group som producerar, säljer och marknadsför släpvagnar. Jag var där ansvarig för uthyrningskonceptet Brenderup Rental.

Vad är du för typ av ledare och vad tror du det krävs för att lyckas i din roll?
Jag värdesätter ledarskap med en tydlig målbild och tror på att teamet är starkare än jaget i strävan efter målet. Jag vill påstå att jag är prestigelös i mitt sätt att jobba och är delaktig i det operativa såväl som det strategiska arbetet. För att lyckas tror jag det är viktigt att vara lyhörd både gentemot alla kompetenta kollegor, men också gentemot kunder för att förstå framtida behov och säkerställa att vårt erbjudande väl möter dessa.

Vad har du för mål och ambitioner med JOAB?
JOAB är ett stabilt och välskött företag och jag vill vara med att ta JOAB till nästa nivå, både omsättningsmässigt men också med en bra lönsamhet. På så sätt kan fortsätta att investera i framtiden och säkerställa en trygg men spännande arbetsplats för alla medarbetare.

Hur ser du på framtiden för vår bransch?
Branschen är under omställning, där vi än så länge bara sett början. Omställningstakten mot elektrifierade fordon kommer att öka i allt snabbare takt, vilket kommer ställa nya krav på alla som verkar i branschen.

Slutligen, har du något budskap till dina nya och framtida arbetskamrater?
Fortsätt att vara nyfiken och engagerad, ta varje tillfälle till att prata med kunder för att förstå deras förväntningar och hur vi kan hjälpa dem att bli ännu mer framgångsrika.