Nyheter

Årsredovisning & Hållbarhetsrraport

Det har varit ett händelserikt år hos oss på JOAB. Vår orderingång och omsättning har nått rekordnivåer, vilket markerar en historisk milstolpe för oss – för första gången överstiger vår omsättning en miljard kronor under en tolvmånadersperiod.

Läs mer >>

Ny produktlansering hos JOAB

Med fokus på hållbarhet, innovation, produktivitet, flexibilitet och säkerhet representerar FNI-4 en ny standard för fastighetsnära insamling.

Läs mer >>

LKABs nya eldrivna servicebil som används i Malmgruvan.

Eldriven succé under jord

LKAB satsar stort på att elektrifiera sin verksamhet och som ett av de första stegen valde de att investera i en ny eldriven servicebil från Scania. Eftersom konstruktionen av elektriska fordon ställer extra höga krav på påbyggaren vände sig LKAB och Scania till JOAB för att ta fram konstruktionen till den nya bilen.

Läs mer >>

Dunst Hydraulik & Ladetechnik

Dunst Hydraulik & Ladetechnik, JOABs generalagent i Österrike, höll nyligen en invigning för deras nya anläggning på 6500 kvm, i samband med deras 25-årsjubileum.

Läs mer >>

Invigning av solcellsparken i Dals Rostock

Vi är glada och stolta över att kunna meddela att vår solcellspark i Dals Rostock är officiellt invigd! Detta är ett stort ögonblick för JOAB, då vår produktion är nu självförsörjande på el och bidrar till en grönare framtid.

Läs mer >>

Fortsatt framgångsrikt samarbete

Vi är mycket glada att kunna meddela en spännande och betydelsefull milstolpe i vårt partnerskap med ZOELLER KIPPER GmbH – ZOELLER TECH. Efter nio års framgångsrikt samarbete har vi förlängt vårt partnerskap i ytterligare tio år.

Läs mer >>

Mittia Skogstransport

Pågående Mittia Skogstransport mässan i Ljusdal har blivit ljusare med JOAB teamet – som består av Björn Svedrin, Andreas Borst, Roland Ekberg och Patrik Funck. Med sig har dem en JOAB kranväxlare och en hel del kunskap och erfarenhet att dela med sig till mässans besökare.

Läs mer >>