Nyheter

Elmia Lastbil 2024

Välkommen till JOAB:s monter på Elmia Lastbil! I år finns vi både inomhus och utomhus i hall A05:28 och utomhus på plats U203:10.

Läs mer >>

Avfall Sveriges Årsmöte 2024

JOAB ställer ut på Avfall Sveriges Årsmöte i år, som äger rum den 28-29 maj i Malmö. Årets tema är ”En verkligt hållbar avfallshantering”, och vi ser fram emot att bidra med våra innovativa lösningar inom detta viktiga område.

Läs mer >>

Årsredovisning & Hållbarhetsrraport

Det har varit ett händelserikt år hos oss på JOAB. Vår orderingång och omsättning har nått rekordnivåer, vilket markerar en historisk milstolpe för oss – för första gången överstiger vår omsättning en miljard kronor under en tolvmånadersperiod.

Läs mer >>

Ny produktlansering hos JOAB

Med fokus på hållbarhet, innovation, produktivitet, flexibilitet och säkerhet representerar FNI-4 en ny standard för fastighetsnära insamling.

Läs mer >>

LKABs nya eldrivna servicebil som används i Malmgruvan.

Eldriven succé under jord

LKAB satsar stort på att elektrifiera sin verksamhet och som ett av de första stegen valde de att investera i en ny eldriven servicebil från Scania. Eftersom konstruktionen av elektriska fordon ställer extra höga krav på påbyggaren vände sig LKAB och Scania till JOAB för att ta fram konstruktionen till den nya bilen.

Läs mer >>

Dunst Hydraulik & Ladetechnik

Dunst Hydraulik & Ladetechnik, JOABs generalagent i Österrike, höll nyligen en invigning för deras nya anläggning på 6500 kvm, i samband med deras 25-årsjubileum.

Läs mer >>

Invigning av solcellsparken i Dals Rostock

Vi är glada och stolta över att kunna meddela att vår solcellspark i Dals Rostock är officiellt invigd! Detta är ett stort ögonblick för JOAB, då vår produktion är nu självförsörjande på el och bidrar till en grönare framtid.

Läs mer >>