Välkommen

Här hittar du onlinehandböcker för JOABs produkter. Använd menyn ovan för att välja en specifik manual och bläddra bland dess innehåll. Handböckerna kan också visas i mobiltelefon. För att ladda ner en manual i .pdf-format och ett annat språk (om tillgängligt), se "PDF-dokument".

För att snabbt dela den här sidan med någon annan, skanna följande QR-kod för att öppna den här webbplatsen på en mobil enhet StängdClick Me!

Responsiva webbsidor

Observera att sidorna är responsiva. Detta innebär att huvudmenyn högst upp på sidan försvinner när sidorna visas på en mobil enhet eller minskas i storlek. Använd istället hamburger-ikonen för att komma till menyn när du använder en mobil enhet. När du tittar på bilder på en mobil enhet, tryck på den för att förstora bilden.

Sökfunktion

Använd sökfältet högst upp på sidan för att hitta träffar i handböcker som innehåller söktexten. Alla sidor som innehåller söktexten kommer att listas. Klicka på en av de visade träffarna för att öppna den.

All hits in the opened page will be highlighted in yellow and bold. To remove the yellow highlighting, simply click the "Remove Highlight Button" at the top-right of the page.

Använd ämnesfiltret i slutet av sökfältet för att söka i en specifik manual, t.ex. lastväxlare.

Du kan också använda sökfunktionen i din webbläsare för att söka efter text på en viss sida. Tryck bara på CTRL + F på en dator eller använd sökfunktionen på en mobil och skriv in söktexten i det visade sökfältet, se exempel nedan. Se till att du väljer pennan, som visas, så att alla träffar är markerade.