Service & support var du än befinner dig

Brett utbud av eftermarknadstjänster

På JOAB är vår service inte begränsad till att endast leverera högkvalitativa produkter. Vi förstår att hållbar framgång kräver kontinuerligt åtagande att stödja våra kunder genom hela produktens livscykel. Det ska vara lätt att få hjälp med reservdelar, teknisk support och service. Därför erbjuder vi en uppsättning av eftermarknadstjänster som syftar till att maximera prestanda, pålitlighet och livslängd för dina JOAB-produkter. Hos oss är du i trygga händer!

Hitta en auktoriserad servicepartner

Vi har ett brett kontaktnät med auktoriserade servicepartners på de marknader där vi levererar våra utrustningar. Med JOAB är du alltid i trygga händer när det gäller att hålla dina produkter i toppform och din verksamhet i rullning!

Övriga tjänster vi erbjuder

  • Hög tillgänglighet: Vårt främsta mål är att erbjuda hög tillgänglighet när det gäller reservdelar, teknisk support och service. Vi arbetar hårt för att säkerställa att du alltid har tillgång till de resurser du behöver.
  • Stark servicegrund: JOAB har idag sex egna serviceverkstäder i Sverige och en i Finland. Alla våra verkstäder bemannas av utbildad och kunnig personal med tillgång till ett brett utbud av reservdelar. Dessutom har vi ett brett kontaktnät med auktoriserade servicepartners så att du kan få snabb hjälp var du än befinner dig.
  • Teknisk support: Vårt team av utbildad personal finns tillgängligt för teknisk support via telefon och e-post för att hjälpa dig vid behov.
  • Professionell utbildning: Vi investerar i förstklassig utbildning för service- och verkstadspersonal, samt användare av våra produkter.
  • Enkel reklamationshantering: Vi har en smidig och rationell reklamationshantering för att hantera eventuella frågor eller problem du kan stöta på.
  • Reservdelar: Vi har centrallager för reservdelar i Göteborg, Malmö och i Nurmijärvi i Finland för att säkerställa snabb leverans.
  • JOAB Academy: Vi har två dedikerade utbildningscentrum i våra egna lokaler, men vi erbjuder även utbildning direkt hos våra kunder.
  • Serviceavtal: Vi erbjuder avtal för förebyggande underhållsservice, vilket bidrar till att säkerställa att dina JOAB-produkter alltid är i optimalt skick.

JOAB VISION - VÅRT FOKUS, ER LÖNSAMHET

Med vårt  nya servicekoncept JOAB Vision tar vi driftsäkerheten i er fordonsflotta till en helt ny nivå.
Klicka på länken nedan för att läsa mer om vilka servicenivå vi kan erbjuda för att se till att er fordonsflotta sköts på bästa möjliga sätt.

JOAB Vision

Kontakt:
serviceavtal@joab.se
+46 499 480 59

AFFÄRSVILLKOR

JOAB retursedel skall fyllas i och skickas ihop med godset.
Gods som inte returneras inom 30dagar eller som ej är märkt krediteras inte. Återköp av lagervaror 20 % returavdrag. Beställningsvaror Ej lagerförda hos JOAB har ingen returrätt. JOAB referens skall kontaktas innan retur/återköp.

Retursedel/Återköp
Palautusseteli/Jälleenosto
Buy back

ÅTERSTÄLLNING AV SERVICEINDIKATOR

Funktionen används av JOAB godkända verkstäder för att återställa serviceindikator.
Kontakta ansvarig för Externservice på JOAB för att ansöka om behörighet och lösenord.

Manual: Klicka här för att läsa manualen
Resetkod: Klicka här för att beställa resetkod

Kontakt:
magnus.walther@joab.se
+46 31 7050 649

GARANTI

JOAB garanterar att varje ny produkt som framställs eller marknadsförs av JOAB eller JOAB återförsäljare är fri från materialfel. Garantin gäller för ny enhet i enlighet med JOAB garantivillkor och de allmänna bestämmelserna för leveranser enligt vad som angivits i försäljningsorder.

Läs mer: JOAB Garantibok

Fyll i Leveranskort

REKLAMATIONER

För att säkerställa att reklamationer kan hanteras korrekt och på så kort tid som möjligt, vänligen använd nedan blankett.

 

Elektronisk Reklamationsblankett SV

 

JOAB Service

JOAB ACADEMY

Vi erbjuder utbildning på våra produkter efter behov. Vi har möjlighet att utbilda på våra orter i Göteborg och Stockholm, men även på kundens begäran och ort mot en
tilläggskostnad för resor och logi. För att anmäla sig till utbildningarna eller få mer information, skicka ett mail till:

joabacademy@joab.se