Var du än befinner dig

SERVICE OCH SUPPORT

JOAB strävar efter att vara marknadsledande inom service för renhållningsfordon, lastväxlare, liftdumpers och kranar på den svenska marknaden, samt att ha ett brett kontaktnät med Auktoriserade Service Partners på marknader där vi levererar våra utrustningar.

Vårt mål är att alltid ha en hög tillgänglighet gällande reservdelar, teknisk support och service. Att erbjuda förstklassig utbildning för service, verkstadspersonal samt användare. Att ha en enkel och rationell reklamationshantering. Genom hög kvalitet, teknisk kompetens och med service i fokus så skall du som kund, oavsett vart du befinner dig, alltid få samma höga servicenivå!

  • JOAB har idag sex egna serviceverkstäder i Sverige. Vid samtliga verkstäder finns det utbildad och kunnig personal samt reservdelar tillgängliga.

 

  • JOAB har centrallager för reservdelar i Göteborg och Blomstermåla.

 

  • JOAB har två utbildningscentrum i egna lokaler men erbjuder även utbildning hos kund.
  • JOAB har utbildad personal för teknisk support via telefon och mail.

 

  • JOAB erbjuder serviceavtal gällande förebyggande underhållsservice.

 

  • Genom hög kvalitet, teknisk kompetens och med service i fokus så skall du som kund, oavsett vart du befinner dig, alltid få samma höga servicenivå!

SERVICEAVTAL

JOAB Bas är ett serviceavtal med förebyggande underhåll. Med JOAB Bas får du bättre kontroll över driftkostnaderna för din maskinpark. Som kund får man en tydlig bild över statusen på maskinparken och kan sätta in åtgärder innan eventuella haverier uppstår. Detta minskar oplanerade och kostsamma driftstopp.

För mer information, ta kontakt med Magnus Skyttemo
magnus.skyttemo@joab.se
+46 499 480 68

AFFÄRSVILLKOR

JOAB retursedel skall fyllas i och skickas ihop med godset.
Gods som inte returneras inom 30dagar eller som ej är märkt krediteras inte. Återköp av lagervaror 20 % returavdrag. Beställningsvaror Ej lagerförda hos JOAB har ingen returrätt. JOAB referens skall kontaktas innan retur/återköp.

Retursedel/Återköp
Palautusseteli/Jälleenosto
Buy back

REKLAMATIONER

För att säkerställa att reklamationer kan hanteras korrekt och på så kort tid som möjligt, vänligen använd nedan blankett.

 

Elektronisk Reklamationsblankett SV

 

GARANTI

JOAB garanterar att varje ny produkt som framställs eller marknadsförs av JOAB eller JOAB återförsäljare är fri från materialfel. Garantin gäller för ny enhet i enlighet med JOAB garantivillkor och de allmänna bestämmelserna för leveranser enligt LFG 10.

Läs mer: JOAB Garantibok.

Fyll i Leveranskort

JOAB ACADEMY

Vi kommer att erbjuda två fasta utbildningar per år, en gång på våren och en på hösten. Utbildningarna kommer att  hållas i Göteborg och Stockholm och omfatta alla våra produkter. För att anmäla sig till utbildningarna eller för att få mer information, skicka ett mail till:

joabacademy@joab.se