Integritetspolicy & Cookies

Vi på JOAB värnar om dig som kund och din integritet!

 

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i vår hantering av dina uppgifter. De personuppgifter som vi sparar är namn, telefonnummer, e-postadress, företag, titel, med andra ord endast arbetsrelaterad information. Sparade uppgifter används för exempelvis:

  • Offerter, order och avtal.
  • Serviceärende och underhållsinformation.
  • Uppdatering av produkter, villkor och andra tjänster som rör just er.

Förutom att återkoppla i pågående ärende som du har hos JOAB, kan vi ibland använda informationen för att skicka ut informativa utskick, så som kundenkät, tävlingar och nyhetsbrev.

Vi samlar också in information om er om ni frivilligt fyller i något av våra formulär på hemsidan, deltar i kundevent, tävling eller utbildning. Insamling av data sker inom ramen endast för vad som är rimligt eller nödvändigt för att uppfylla våra åtagande. Information insamlad via Cookies (elektronisk information om ditt besök på hemsidan) används enbart för att skräddarsy er upplevelse på hemsidan vid återkommande besök.

Information som samlas in via vår webbsida kommer inte att säljas eller delas vidare till 3:e part. Har du ytterligare frågor om hur vi hanterar personuppgifter eller vill bli borttagen ur vårt kundregister är du välkommen att kontakta oss på:
info@joab.se