Fortsatt framgångsrikt samarbete

Fortsatt framgångsrikt samarbete mellan JOAB Försäljning AB och Zoeller Kipper GmbH & Zoeller Tech

Vi är mycket glada att kunna meddela ännu en spännande och betydelsefull milstolpe i vårt partnerskap med ZOELLER KIPPER GmbH - ZOELLER TECH. Efter nio års framgångsrikt samarbete har vi förlängt vårt partnerskap i ytterligare tio år. Detta är en indikation på ett enastående tillit och det ömsesidiga engagemang som har byggts upp under åren. Denna tioåriga förlängning innebär att vi kommer att fortsätta att arbeta tillsammans för att leverera högkvalitativa produkter och innovativa lösningar till våra kunder.
Läs mer om detta i ZOELLER KIPPER GmbH - ZOELLER TECH pressmeddelande nedan:

Vi är glada att meddela att vårt framgångsrika samarbete fortsätter att blomstra. När vi inledde vårt partnerskap med JOAB, en svensk tillverkare av högkvalitativa lastbilspåbyggnader, i början av 2014, hade vi inte förväntat oss den otroliga framgång vi skulle uppnå med distributionen av våra produkter i de nordiska länderna. Nu, nio år senare, kan vi med stolthet berätta om vår långa och givande samarbetsrelation. Under denna tid har vi tillsammans byggt och marknadsfört cirka 1 400 enheter på den nordiska marknaden, varav mer än hälften var av typen ANACONDA TWIN. Twin-modellen är ett tvåkammarfordon designat för insamling av hushållsavfall, med två separata inmatningsluckor och en delad behållare som förhindrar blandning av material i de separata kamrarna.

"Vi är extremt nöjda med att meddela att samarbetet mellan JOAB, ZOELLER KIPPER GmbH och ZOELLER TECH nu förlängs med ytterligare tio år. Alla parter är överens om att alla dessa år av utveckling, förbättring och produktion av våra fordon har möjliggjort något som är mycket mer värdefullt än bara ett avtal på papper - vänskap och förtroende! Förtroende inom affärer skapar framgångsrika relationer - den så kallade gentlemanna överenskommelsen att gå framåt, blicka framåt och göra det bästa av varje situation." – säger Rainer Rohler, VD för Zoeller Tech.

Samarbete mellan JOAB och ZOELLER KIPPER GmbH - ZOELLER TECH

Rainer Rohler - Zoeller Tech (VD) / Fredrik Börjesson - JOAB (Försäljningschef RCV) / Stefan Hartzén - JOAB (VD) / Peter Olsson - JOAB (Ägare) / Thomas Schmitz - Zoeller Kipper (VD) / Krzysztof Sosnowy - Zoeller Tech (Export Manager)

 

Läs mer om vår sopbilsaggregat Anaconda Twin.