Möt vår nya Key Account Manager

Andreas Borst

JOAB har en nöjet att presentera en ny Key Account Manager för Mercedes-Benz. Egentligen inte så ny då Andreas har varit med oss i hela 10 år och sitter på kontoret i Lessebo. Vi välkomnar honom varmt i sin nya roll. Läs mer om Andreas här nedan.

Du har precis bytt tjänst! Vad jobbade du innan och vad jobbar du med nu?
Det stämmer, jag jobbade tidigare som servicetekniker och innesäljare för kontoret i Lessebo. Idag jobbar jag som Key Account Manager för Mercedes-Benz och regionansvarig för syd. Säljer allt från lastväxlare, skiftessystem, liftdumpers och fastflak med div. tillbehör/utrustning till både ÅF och slutkunder.

Vad krävs för att lyckas i din roll?
För att lyckas med min roll så krävs det att man bland annat är lyhörd, flexibel och social.

Hur ser du på JOAB som arbetsplats?
Jag tycker att JOAB är en väldigt bra och trygg arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Hur ser framtiden ut för vår bransch?
Tycker att framtiden ser väldigt spännande och ljus ut då vi har marknadsledande produkter som är väl utvecklade och genomtänkta. Vi har även en organisation som brinner för att ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt.

Vad attraherar med just denna bransch?
Min resa inom JOAB började som montör för strax över 10 år och visste då knappt något om JOAB. Men efter ett tag skaffade jag mer och mer kunskap och intresset växte fram snabbt, vilket har fått mig att stanna kvar under alla dessa år. Det är otroligt hur snabbt tiden kan gå när man sysslar med något som är intressant och utvecklande! Man lär sig ständigt något nytt, produkterna utvecklas, chassin utvecklas och kunderna får nya behov och det är just detta som gör att jag brinner för denna bransch! Hitta olika slags lösningar för våra kunder.

Vad tycker du om att göra på fritiden?
På fritiden gillar jag att fixa med huset, köra en sväng med hojen.
Tittar även på hockey och självklart är det Växjö Lakers som gäller!

Slutligen, har du något budskap till dina framtida arbetskamrater?
Den som väljer att börja på JOAB kommer att bli välkommen in i en varm grupp där vi tar hand om varandra och alla kollegorna är med och bidrar till ett bra arbetsklimat.