Ny styrelseordförande

JOAB presenterar ny styrelseordförande - Marianne Brismar

Marianne Brismar har utsetts till ny styrelseordförande i JOAB. Marianne har en lång och gedigen erfarenhet från verkstadsindustrin och kommer tillsammans med styrelse, företagsledning och övriga medarbetare, leda JOAB in i en spännande framtid. Vid en intervju fick vi möjligheten att lära känna den nya styrelseordförande bättre och utforska hennes tankar om framtiden för JOAB. Här är en närmare titt på JOABs nya styrelseordförande.

En resa genom karriären och till styrelseordförande

Den nya styrelseordföranden, en 62-årig apotekare och civilekonom, har en karriär inom företagsvärlden. Som VD och koncernchef för truckföretaget Atlet, ledde hon familjeföretaget till en imponerande tillväxt och internationell närvaro. Efter att bolaget sålts till Nissan Material Handling, valde hon att på heltid ägna sig åt styrelsearbete.

”Jag har varit ledamot i JOABs styrelse sedan 2016, har en mycket god insikt i koncernen och har träffat ledningen flera gånger. Under Bertils ordförandeskap har vi i styrelsen haft många möten, diskussioner och inspel som bidragit till JOABs fantastiska resa.”

Med en erfarenhet som ledamot i JOABs styrelse och en nära relation till företagets ledning, har Marianne en god insikt i JOABs verksamhet. Efter noggrant övervägande accepterade hon det ansvarsfulla uppdraget som styrelseordförande. Beslutet grundades på en djup förståelse för JOABs grundvärderingar och en gedigen erfarenhet inom verkstadsbranschen.

Med Marianne som ordförande kommer JOAB att fortsätta sin spännande resa och ständigt arbeta för att kunna erbjuda sina kunder produkter och tjänster i världsklass.

 

Marianne Brismar, ny styrelseordförande för JOAB.

Marianne Brismar, ny styrelseordförande för JOAB.