JOAB satsar vidare i Malmö

JOAB satsar vidare i Malmö

Som ett led i vår strategi – att finnas med dig hela vägen – fortsätter vi att satsa vidare på vår fullserviceverkstad i Malmö. På vår anläggning med premiumläge servar vi JOABSs breda produktprogram av lastväxlare, kranar, sopbilar och liftdumpers samt hjälper er med reservdelar till hela vårt produktprogram.

Vår etablering i Malmö har blivit en stor succé och vi på JOAB tar nu ett rejält kliv framåt och satsar vidare. Vi utökar nu vår verkstad med ytterligare 1000kvm och förbereder anläggningen för alla typer av jobb, stora som små. Våra erfarna tekniker har stor kunskap om era JOAB produkter och är på plats för just er. Vi har även servicebil som snabbt kan tar sig till er för att utföra service eller reparation. Vi satsar även på att utöka vårt lager för att få plats med ännu fler reservdelar till samtliga produkter. Det kommer att gå att köpa delar över disk eller få dom skickade till sig, eller varför inte låta någon av våra duktiga medarbetare montera delen direkt på plats i verkstaden.

Med denna satsning kommer vår verkstad i Malmö bli en komplett JOAB serviceanläggning med möjligheten att snabbt och smidigt hjälpa er, med allt från reservdelar till arbete och service på era byggnationer.

Daniel Andersson med medarbetare önskar er alla varmt välkomna till Blidögatan 22 i Norra hamnen.