JOAB satsar i segmentet fastflak med kran

JOAB satsar i segmentet fastflak med kran

För att utveckla kranaffären kommer JOAB att utveckla och producera fasta flak i egen regi.
- "Egna fasta flak är en produkt vi saknat och något vi ser fram emot att kunna leverera till både befintliga och nya kunder i Norden", säger Fredrik Ärlebo, Marknadsdirektör på JOAB.

Fastflaken har ny design med flera innovativa lösningar och är dessutom varmgalvaniserade för bästa möjliga korrosionsbeständighet. Genom att JOAB själva bedriver utveckling och produktion av flaken erbjuds kunderna kostnadseffektiva lösningar med korta byggtider. Under våren har Emil Sahlberg, grundare av BHH, rekryteras som produktansvarig för fasta flak.
- "Emils breda erfarenhet inom konstruktion och produktion från det välrenommerade BHH-flaket är en värdefull tillgång i den fortsatta utvecklingen av JOAB:s fastflakssegment”, fortsätter Fredrik Ärlebo.

- "Jag är stolt över förtroendet från JOAB och ser fram emot att ta mig an nya utmaningar. På JOAB finns fantastiska möjligheter att skapa produkter och tjänster på helt nya nivåer", säger Emil Sahlberg, Produktansvarig fastflak på JOAB. De nya, egenutvecklade flaken, tillsammans med Pro Lifts befintliga sortiment av flak anpassade för de största kranarna gör att JOAB nu har ett komplett sortiment av fasta flak för kranar mellan 10 och 100TM.

Fastflak med HMF kran

Emil Sahlberg, produktansvarig