JOAB ny distributör för Hillend Frontlastare!

FARID OCH HILLEND HAR UTSETT JOAB SOM NY DISTRIBUTÖR I NORDEN

JOAB tar över distributionen av Hillend frontlastare för de nordiska länderna som tidigare drivits av KD Hydraulik i Danmark och Zetterbergs i Sverige. Hillend frontlastare har tidigare även marknadsförts under namnet Heil. JOAB ansvarar nu för försäljning och eftermarknad för alla Farid och Hillend produkter och får nu ett ännu bredare program av produkter för återvinningstransporter att erbjuda kunderna.

Farid är en av de största tillverkarna av avfallsutrustning i Europa med sidlastare, baklastare, minisopbilar och kärltvättsutrustning.
Hillend Engineering, som är välkänd för sin europeiska marknadsledande frontlastare – Euro Half Pack (även känd som Heil Frontlastare) De två företagen har en sammanlagd omsättning på cirka 140 miljoner euro.

Peter Olsson, VD för JOAB, säger: ”vi är stolta över att ha utsetts till distributör av Farid och Hillends produkter för de nordiska länderna. Vi har arbetat med Farid för att att säkerställa en smidig övergång från nuvarande distributören. Kunderna får nu tillgång till vårt breda servicenät och vi är övertygade om att vi kan fortsätta förbättra försäljningen och supporten av Farid-gruppens produkter och ser fram emot ett nära samarbete med befintliga och nya kunder.”