Möt våra användare

FRAKTAD ALINGSÅS AB

 

Plats: Alingsås – Västra Götaland

Antal anställda: 5

Verksamhet, vad gör ni?
Vi är ett åkeri som mestadels sysslar med avfalls och återvinningstransporter. Vi kör även grus, jord, maskiner och olika anläggningstransporter.

När började ni arbeta med JOAB? Vilka produkter har ni?
Vi har väl alltid jobbat med Joab. Men sedan starten 2018 så är det Joab som har gällt för vår del. I nuläget har vi 5st. boggibilar med Joab L20, 2st liftdumperbilar med VLU18 och även 2st LVLU18.

Vad har ni för utmaningar: Vilken typ av last, vilka uppdrag, vilken typ av kunder har ni?
Den största utmaningen är väl att kunna leverera och lösa alla uppdrag inom kundens tidsram. Vi kör för flera stora återvinningsföretag och kommuner, som alla ställer höga krav på tillgänglighet och kundservice. I huvudsak kör vi avfall av olika slag både med liftdumprar och lastväxlare med släp.

På vad sätt har JOAB-produkten hjälpt er i era utmaningar?
Joab har hjälpt oss bli effektivare med sina produkter som sällan krånglar och alltid levererar, samtliga bilar rangerar och tippar i regel runt 15 bingar per dag, så driftsäkerhet är otroligt viktigt för oss. Systemet med fast L20 krok och LVLU18 har hjälpt oss att effektivisera våra transporter och minska tomkörning. Finns ju nästan inget vi inte kan göra med våra bilar tack vare det.

I övrigt vad tycker ni om JOAB? Support? Service mm
Support har varit jättebra och kunnat hjälpa oss över telefon med dom sakerna vi har behövt hjälp med. Sen är vår säljare Loffe fantastiskt bra som hjälpt oss knåpa ihop alla lösningar vi har velat.