Möt våra användare

KRAN-UFFE

 

Plats: Alingsås – Västra Götaland

Antal anställda: 3

Verksamhet, vad gör ni?
Verksamheten är mestadels inom byggbranschen såsom montering av hus och industrihallar, transport och upplyft takmaterial samt flytt av bodar och containers mm. Men vi arbetar också med lite andra uppdrag såsom flytt av båtar, konstverk, pooler, krossutrustning och lite annat spännande.

När började ni arbeta med JOAB? Vilka produkter har ni?
Våren 2014 var vår verksamhet i full gång med en kranbil. Det blev senare ytterligare två nästan likadana, en med HMF 8520 och en lite senare med HMF 9520.

På vad sätt har JOAB-produkten hjälpt er i era utmaningar?
Den största utmaningen ligger i att lösa alla våra kunder uppdrag, från mindre till stora, krävande lyft. Våra kranbilar klara det mesta som kan tänkas och under alla de åren som vi anlitat JOAB vid problem och service av kranar, har det fungerat utmärkt. Vid exempelvis beställning av reservdelar, som behöver komma direkt, speciellt med tanke på att HMF-kranarna tillverkas i Danmark.

I övrigt vad tycker ni om JOAB? Support? Service mm
Vi är mycket nöjda med både support och service. Vi har en fin relation med duktiga medarbetare på JOAB och för oss är det viktigt att ha en pålitlig partner att växa tillsammans i framtiden. JOAB är ett mycket serviceinriktat företag med många bra medarbetare som ställer upp vid problem.