Möt våra användare

PETER KJELLVÅS TRANSPORT AB

 

Plats: Högdalen / Stockholm

Antal anställda: 2st

Verksamhet, vad gör ni?
Vi utför transporter i egen regi åt egna kunder, containertransporter, materialtransporter, lyft med kranbil och snöröjning.

När började ni arbeta med JOAB? Vilka produkter har ni?
Vi började arbeta med Joab 2009 och har 1 st lastväxlare Joab L 20, 1 st L24, 1st Joab L21 Ecodrive och 2 st HMF 3220 kranar monterade på 2 st bilar.

Vad har ni för utmaningar: Vilken typ av last, vilka uppdrag, vilken typ av kunder har ni?
Utmaningarna ligger i att leverera material, gods på utsatt tid till våra egna kunder med hög kvalitet. Uppdragen varierar väldigt mycket och kan vara allt från material leveranser av kross, jord produkter löst och i säckar, containertransporter med rivningsavfall, ris. Lyftningsuppdrag med kranbil, leveranser till byggen, hämtning av säckar med sopor till återvinning. Maskintransporter av olika typer. Våra kunder är allt från små entreprenörer med grävmaskiner, skadesaneringsföretag, rivningsföretag, geoundersökande företag, företag som renoverar parker åt Stockholm Stad till Svevia och Skanska.

På vilket sätt har JOAB-produkten hjälpt er i era utmaningar?
Jag har utvecklat mitt företag med Joabs produkter genom åren och de ställer alltid upp på det jag söker om en ny utmaning ställs.
Joab har väldigt fina/ stilrena byggnationer med en speciell touch och skärpa i.

I övrigt vad tycker ni om JOAB? Support? Service mm
Joabs support funkar och är inte länger bort än ett telefonsamtal om något havererar. Deras service är väl utbyggd med kunnig personal.
På det hela taget betyder Joab för mig en trygg partner i mitt fortsatta utvecklingsarbete att driva mitt företag!