Nyheter

JOAB investerar i hållbar energi 

JOAB har sedan en tid tillbaka beslutat att investerar 9 miljoner i solcellsanläggningar på bolagets fastigheter. Detta är en del i företagets hållbarhetssatsning som innefattar flera olika aktiviteter.

Läs mer >>

JOAB EcoDrive Liftdumper VL

Vår liftdumper VL är den senaste utvecklingen inom vårt EcoDrive-system och är ett perfekt val för containerkörning som kräver stabilitet och effektivitet. Ihop med EcoDrive kan du lasta och lossa dina containrar på ett mycket säkrare, smidigare och effektivare sätt.

Läs mer >>

JOAB EcoDrive Lastväxlare – 3D video

Vi är väldigt glada över att nu kunna släppa vår nya instruktionsvideo för vår EcoDrive Lastväxlare. Videon visar de vanligaste funktionerna så att ni skall kunna använda er JOAB lastväxlare på bästa möjliga sätt.

Läs mer >>

Årsredovisning 2020/2021

Vi har avslutat ett väldigt speciellt år där den befarade konjunkturkraschen förbyttes till en konjunkturuppgång av sällan skådat slag.

Läs mer >>

Vinnare av Guldklubban

”JOAB Gruppen har genomfört en omfattande och målmedveten förändringsresa: från ägarlett till ägarstyrt, från entreprenörsdrivet familjeföretag till modernt industriföretag i miljardklassen
– en fantastisk prestation!”

Läs mer >>