Nyheter

Ny VD för JOAB

Efter mer än 20 år som VD för JOAB har nuvarande VD och delägare Peter Olsson beslutat sig för att lämna över stafettpinnen till någon annan för att leda JOAB till nästa nivå i utvecklingen. Efter en grundlig rekryteringsprocess har styrelsen beslutat att utse Stefan Sjöberg Hartzén till ny VD för bolaget och dess dotterbolag.

Läs mer >>

Årsredovisning & Hållbarhetsrapport 2021/2022

Ur årsredovisningen ”JOAB har som mål att gå stärkta ur varje kris och ta vara på de möjligheter som dyker upp. Det har vi gjort även denna gång.
Vi har en starkare organisation och bättre produkter än någonsin.”

Läs mer >>

JOAB:s innovativa lösningar minskar energiförbrukningen

Fordonsindustrin går just nu mot elektrifiering och energieffektivisering, och marknaden för transportlösningar och påbyggnationer för lastbilar är inget undantag. Med nya produktserien EcoDrive vill JOAB visa att de fortsatt vill vara en accelerator för hållbara och innovativa lösningar och driva på utvecklingen i branschen.

Läs mer >>

Möt Marie Olofsson

Marie är en glädjespridare som sökte jobb hos JOAB dagen efter hon tagit studenten, undertecknade anställningsavtal på plats och blev kvar i hela 45 år! Det är imponerade och värt att uppmärksammas!

Läs mer >>

JOAB Sidlastare med delade kärl

I takt med att kraven på fastighetsnära insamling ökar behöver leverantörerna av fordon allt mer anpassa sig för att kunna tillgodose alla behov.
Genom att samarbeta tätt med våra kunder kan vi skräddarsy hållbara, effektiva och lönsamma lösningar anpassade direkt efter kundens behov.

Läs mer >>