Nyheter

Vätgasbilen – världens renaste sopbil

Väldigt roligt att fordonet äntligen kan komma ut på gatorna och att vi får se den i drift. Bränslecellstekniken är mycket spännande då den kombinerar det bästa av två världar och vi ser det som ett bra alternativ väl anpassat för sopbil, säger Johan Rabell, projektledare på JOAB.

Läs mer >>

Möt vår nya Key Account Manager

”Tycker att framtiden ser väldigt spännande och ljus ut då vi har marknadsledande produkter som är väl utvecklade och genomtänkta. Vi har även en organisation som brinner för att ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt.”

Läs mer >>

Full fart hos JOAB!

JOAB har rejält fart i verksamheten och orderingången är tillbaka på de höga nivåer som var före Corona.

Läs mer >>

JOAB CBW Manöverdon

JOAB CBW manöverdon Nu har vi tagit fram en informationsfilm om CBW-manöverdonet för lastväxlare som sitter i fordonets förarhytt. Klicka här för att se filmen >>  

Läs mer >>

Möt vår nya Försäljningschef för sopbilsaggregat

”JOAB är en spännande plats med stora möjligheter för personlig utveckling. Ett företag som vill agera och driva hela sin affär framåt med hjälp av våra kunder men framförallt lägger stor fokus på sina kompetenta medarbetare.”

Läs mer >>

Möt vår nya Key Account Manager

”Att komma tillbaka var ett enkelt beslut, jag tycker att det är fantastiskt roligt att få arbeta med något som man finner intressant och samtidigt vara med och driva utvecklingen framåt. JOAB är ett spännande och stabilt företag.”

Läs mer >>

Leverans till Swedavia

JOAB har levererat 7st lastväxlare till Swedavia som skall sopa, salta & snöröja flygplatser runt om i landet. De är utrustade med avancerad hydraulik och styrning för att få en optimal fördelning av saltet.

Läs mer >>

Årsredovisning 2019/2020

Vi har avslutat ett mycket omtumlande år där vi ställts inför många nya utmaningar att hantera men också upplevt en spännande och lärorik period.

Läs mer >>