Ny Försäljnings- & Marknadschef

JOABs nya Försäljnings- & Marknadschef - Magnus Jacobsson

Vi är glada över att välkomna ombord vår nya försäljnings- och marknadschef, Magnus Jacobsson, till JOAB. Med en passion för lastfordonsbranschen och ett starkt engagemang för att driva tillväxt och framgång ser vi fram emot att ha Magnus med oss på vår resa. Låt oss ta en närmare titt på vad som lockade till rollen, hans tidigare erfarenheter, ledarstil och vision för framtiden inom vår bransch.

Välkommen till JOAB! Vad var det som lockade dig till att ta rollen som vår försäljnings- och marknadschef?
Lastfordonsbranschen har alltid varit en passion för mig. Att få arbeta med JOAB som företag och framför allt med produkter som redan har en stark popularitet på marknaden kändes helt rätt. Det är spännande att vara en del av JOABs tillväxtplaner och bidra till företagets framgång.

Innan du kom till JOAB, vilken erfarenhet hade du och vilka roller hade du tidigare?
Min erfarenhet sträcker sig över många år inom försäljning. Senast kommer jag från en roll som Försäljnings- och Marknadschef på Emballator, marknadsledande inom delar av förpackningsindustrin. Innan det hade jag en liknande position på VBG Truck Equipment.

Beskriv din ledarstil och vad tror du är nyckeln till framgång i din roll som försäljnings- och marknadschef?
Jag praktiserar ett utvecklande ledarskap, där mitt fokus ligger på att stödja och coacha mitt team. Genom att uppmuntra ansvarstagande och personlig utveckling skapar vi en arbetsmiljö med ökad trivsel, trygghet och bättre möjligheter till måluppfyllelse.

Vad är din största passion inom försäljning och marknadsföring?
Jag brinner för att sätta kunden i centrum. Branschmässor är ett utmärkt tillfälle att möta våra kunder, samverka och framgångsrikt marknadsföra våra produkter.

Hur ser du på framtiden för vår bransch och finns det några framtidsprojekt eller initiativ du ser fram emot?
Framtiden för lastfordonsbranschen ser absolut ljus ut och anses vara en viktig samhällsfunktion. Vi ser fram emot trender som elektrifiering av fordon, där JOAB redan idag har och kommer fortsätta att utveckla anpassade produkter för. Inom avfalls- och återvinningssegmentet, där JOAB har en stark närvaro, förväntar vi oss också en växande marknad och planerar att introducera nya innovativa produkter.

 

Kontakt:
+46 31 1053 68
magnus.jacobsson@joab.se

Magnus Jacobsson - JOABs nya försäljnings- & marknadschef

Magnus Jacobsson - Försäljnings- och marknadschef för JOAB