Möt vår första kvinnliga verkmästare - My Engdahl

My Engdahl

JOAB har nöjet att välkomna vår första kvinnliga verkmästare som ansvarar för den dagliga servicemarknaden i Malmö.

Hur är det att vara vår första kvinnliga verkmästare?
Det är en otroligt spännande vardag där ingen dag är sig lik. Att få möta ”motgångar” som ibland bara existerar för att man är kvinna stöter jag på dagligen, men att man vid varje tillfälle lyckas bevisa motsatsen stärker både min utveckling och motiverar mig till att arbeta framåt snabbare. Jag känner mig varmt välkommen i rollen av kollegor och ser fram emot att kunna sätta lite kvinnlig prägel i Malmö.

Vad fick dig att söka denna tjänst?
Jag drivs och utvecklas av utmaningar och hög kundservice, vilket tydligt genomsyrade både tjänsten och företaget.

Vad krävs för att lyckas i din roll?
En grundbult tror jag är att man tror på sig själv och har ett kommunikativt ledarskap – att man involverar och engagerar. Jag tror även på att förmågan att skapa och uppmuntra relationer, både internt och externt, är en viktig del.

Hur ser du på JOAB som arbetsplats?
En lyhörd arbetsgivare, som ser människan och inte bara den anställda. Stora utvecklingsmöjligheter tillsammans med kompetenta och intressanta medarbetare. Det är inget jag, bara vi. En arbetsgivare som vill ligga i framkant!

Vad attraherar med just denna bransch?
Att vi i samma företag utvecklar, tillverkar, säljer, servar och reparerar våra egna påbyggnader. Det är konstant en spännande produktutveckling under samma tak.

Vad tycker du om att göra på fritiden?
Fritiden spenderar jag tillsammans med min 5åriga dotter, leka med barbie och lägga pärlor är just nu kvällsysslorna. Helgerna spenderar vi i skog och mark eller något annat trevligt äventyr med vänner.

Slutligen, har du något budskap till dina framtida arbetskamrater?
Ser fram emot att lära känna alla och få ta del av den kunskap och erfarenhet som finns. Tillsammans ska vi bygga upp en fantastisk verkstad även i Syd!