Lediga tjänster:

 

JOAB söker två Orderberedare CAD med placering i Göteborg eller Mellerud
JOAB behöver förstärka gruppen på Teknikavdelningen och söker därför nya medarbetare i rollen som Orderberedare CAD.

Är du en positiv, engagerad och serviceinriktad person som vill jobba i ett växande företag? Är du en person med ett stort och genuint tekniskt intresse som sprider glädje runt omkring dig? Då ska du genast söka detta lediga jobb som Orderberedare hos oss! Vi erbjuder ett roligt och ansvarsfullt arbete i en viktig roll för företaget.  Företaget består av ett glatt och trevligt gäng. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen. Placeringen är något utav JOAB:s kontor i Göteborg eller Mellerud.

I denna rekrytering så samarbetar JOAB med Manpower Rekrytering. För mer information om tjänsten gå in på: https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/e78b501f-068b-4bc1-beed-17a4592acc52/ledigt-jobb-som-orderberedare-cad-till-joab-forsaljnings-ab/?search=joab eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kim Amprazis på kim.amprazis@manpower.se.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

 

JOAB söker en Reservdelssäljare med placering i Göteborg
Vi söker nu Dig som erfarenhet utav reservdelsförsäljning och då gärna utav tunga fordon. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innefattar i huvudsak reservdelsförsäljning men kan även innebära hantering av inkommande och avgående gods, in- och utleveranser från vårt lager, materialbeställningar samt att serva våra egna avdelningar med material.
Kvalifikationer:
Du behöver ha kunskap om att arbeta i affärssystem (vi arbetar i Jeeves) och god datavana i office – paketet. Förutom svenska så behärskar du engelska i tal och skrift, det är också en merit om du kan tyska. Truckkort är ett krav likaså B-körkort.

Du kommer att ingå ett härligt team på vår servicemarknad som förutsätter att Du som medarbetare är villig att engagera Dig, ta ansvar och vara flexibel. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete. Vill du veta mer om tjänsten ta då kontakt med: Servicechef Magnus Walther 031-705 06 23 eller E-post magnus.walther@joab.se

Din ansökan mailar du till : jobb@joab.se eller brevledes till:
JOAB Försäljnings AB
Att: Marie Olofsson
Östergärde Industriväg 50
417 29 GÖTEBORG.

Din ansökan vill vi ha senast 2018-06-14

 

JOAB söker en Ekonomiassistent till huvudkontoret i Göteborg
Vi söker nu en ekonomiassistent till vårt trevliga redovisningsteam där du tillsammans med en kollega ansvarar för leverantörsreskontran. Vi hanterar stora volymer av leverantörsfakturor som scannas in hos en extern samarbetspartner. I arbetsuppgifterna ingår att kontrollera inkomna fakturor för att sedan skicka ut dessa i attestflödet, matchning av fakturor mot inköpsorder, fakturautredningar, matchning av krediteringar, leverantörsbetalningar, återrapportering av leverantörsbetalningar och registervård.

Vi vill också att du medverkar till att utveckla och förbättra processerna på leverantörsreskontran så att vi arbetar på bästa sätt. Vi hjälps alla åt, vilket innebär att när behov uppstår hjälps vi åt med telefonväxeln, receptionen mm.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent främst inom leverantörsreskontra och trivs med det. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet och transaktionerna. Vi arbetar i affärssystemet Jeeves och erfarenhet från det är meriterande. Du behöver kunna svenska flytande i både tal och skrift och det är meriterande om du behärskar engelska. Som person är du lugn och trygg i dig själv och i din kunskap. Du är bra på att samarbeta, noggrann och van vid att arbeta mot korta deadlines. I rollen fungerar man även som stöd åt verksamheten och har mycket kontaktytor både internt och externt så är du en social och serviceinriktad kommer du att passa perfekt in i rollen.

I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 21 maj 2018.
För att söka tjänsten går du in på https://jobb.sjr.se/jobs/98054-ekonomiassistent-till-joab
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 JOAB söker engagerade och ansvarsfulla Servicemekaniker till våra serviceanläggningar
JOAB söker servicemekaniker till vår Servicemarknadsavdelningen. Serviceverkstäder finns i Göteborg, Täby, Stockholm Syd, Blomstermåla och Lessebo. Som servicemekaniker utför du service och reparationer på våra påbyggnader med tillhörande utrustning.
Arbetet kommer att utföras på verkstad och via servicebuss.
Vi söker dig med erfarenhet från liknande arbete och med kunskaper i fordonselektronik, hydraulik och pneumatik. Förutom teknisk kunskap är bra svenska i tal och skrift ett krav.
Som person är du en problemlösare med ordning och reda samt är det viktigt att vara öppen för förändringar i det dagliga arbetet. Vi arbetar i självständiga grupper som förutsätter att du som medarbetare är bra på att samarbeta, har hög egen drivkraft samt är engagerad och ansvarsfull.
Krav: Körkort B
Meriterande är C E behörighet.
Vill du veta mer om tjänsten ta då kontakt med:
Magnus Walther (servicechef) på +46 31-70 50 623 eller E-post magnus.walther@joab.se
Din ansökan skickar du till: jobb@joab.se
Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt.

 

Praktiktjänst
Hos oss har Du möjlighet att få en bred praktiskt arbetslivserfarenhet. Vi tar emot praktikanter för såväl kortare som längre perioder. I Göteborg och Dals Rostock kan Du praktisera på vår monteringsavdelning, där vi monterar våra påbyggnader med tillhörande utrustning på olika lastbilschassier eller på vår serviceverkstad, där vi utför reparationer och service på våra byggnationer. I Dals Rostock kan Du även praktisera på vår tillverkningsavdelning, där vi sätter samman våra byggnationer. Svetsning och hydraulikmontering är några av arbetsmomenten. Praktikplatserna lämpar sig bra för Dig med fordonsteknisk, verkstadsteknisk eller motsvarande inriktning. Om du är intresserad så kontakta gärna Marie Olofsson via vår växel på 031-705 06 00 eller via mail: jobb@joab.se

 

Examensarbete
Examensarbete hos JOAB kan innefatta områden inom konstruktion, produktion och produktionsteknik, marknad/försäljning, ekonomi mm. Arbetet skall handla om arbeten och processer som utförs på JOAB. Tanken är att ett examensarbete skall tillföra kunskaper och erfarenheter till såväl studenten som JOAB. Examensarbetet måste vara godkänt av aktuell utbildningsinstitution. Om du är intresserad så kontakta gärna Marie Olofsson via vår växel på 031-705 06 00 eller via mail: jobb@joab.se