Lediga tjänster:

 

Vi söker en utesäljare för lastväxlare och kran
Vi behöver förstärkning och söker nu en utesäljare inom region Östergötland, Södermanland, Örebro och Värmland. Du ansvarar för att hitta och utveckla nya affärer, samt upprätthålla och vårda de redan etablerade kundrelationerna. Du är duktig på att bygga relationer för långsiktiga samarbeten med både kunder och kollegor inom företaget.
Vi söker dig som engagerat, öppet och ansvarsfullt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Som person är du målmedveten, resultatorienterad och affärsmässig.

Vi erbjuder försäljning av marknadsledande produkter med hög kvalitet och starka varumärken. Du utgår från något av våra kontor alternativt hemifrån och rapporterar till försäljningschef.
Tidigare erfarenhet från branschen är inget krav, men vi ser det som meriterande om du har ett tekniskt intresse.
Sista ansökningstiden är 31/1 2018, men vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan nu!

Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta
Peter Olsson (säljchef lastväxlare), +46 76-809 09 33
Ulf Hjelmberg (säljchef kranar), +46 70-663 54 97

Ansökan skickas till HR,
mail: marie.olofsson@joab.se

 

Vill du jobba med ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete?
JOAB söker engagerade och ansvarsfulla servicemekaniker till våra serviceanläggningar

JOAB söker servicemekaniker till vår Servicemarknadsavdelningen. Serviceverkstäder finns i Göteborg, Täby, Stockholm Syd, Blomstermåla och Lessebo. Som servicemekaniker utför du service och reparationer på våra påbyggnader med tillhörande utrustning.
Arbetet kommer att utföras på verkstad och via servicebuss.
Vi söker dig med erfarenhet från liknande arbete och med kunskaper i fordonselektronik, hydraulik och pneumatik. Förutom teknisk kunskap är bra svenska i tal och skrift ett krav.
Som person är du en problemlösare med ordning och reda samt är det viktigt att vara öppen för förändringar i det dagliga arbetet. Vi arbetar i självständiga grupper som förutsätter att du som medarbetare är bra på att samarbeta, har hög egen drivkraft samt är engagerad och ansvarsfull.
Krav: Körkort B
Meriterande är C E behörighet.
Vill du veta mer om tjänsten ta då kontakt med:
Magnus Walther (servicechef) på +46 31-70 50 623 eller E-post magnus.walther@joab.se
Din ansökan skickar du till: marie.olofsson@joab.se
Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt.

 

Praktiktjänst
Hos oss har Du möjlighet att få en bred praktiskt arbetslivserfarenhet. Vi tar emot praktikanter för såväl kortare som längre perioder. I Göteborg och Dals Rostock kan Du praktisera på vår monteringsavdelning, där vi monterar våra påbyggnader med tillhörande utrustning på olika lastbilschassier eller på vår serviceverkstad, där vi utför reparationer och service på våra byggnationer. I Dals Rostock kan Du även praktisera på vår tillverkningsavdelning, där vi sätter samman våra byggnationer. Svetsning och hydraulikmontering är några av arbetsmomenten. Praktikplatserna lämpar sig bra för Dig med fordonsteknisk, verkstadsteknisk eller motsvarande inriktning. Om du är intresserad så kontakta gärna Marie Olofsson via vår växel på 031-705 06 00 eller via mail: marie.olofsson@joab.se

 

Examensarbete
Examensarbete hos JOAB kan innefatta områden inom konstruktion, produktion och produktionsteknik, marknad/försäljning, ekonomi mm. Arbetet skall handla om arbeten och processer som utförs på JOAB. Tanken är att ett examensarbete skall tillföra kunskaper och erfarenheter till såväl studenten som JOAB. Examensarbetet måste vara godkänt av aktuell utbildningsinstitution. Om du är intresserad så kontakta gärna Marie Olofsson via vår växel på 031-705 06 00 eller via mail: marie.olofsson@joab.se