Lediga tjänster:

 

 

JOAB söker en Lagerchef i Dals Rostock
För direktrekrytering söker vi nu en lagerchef som motiveras av utveckling och förbättringsarbeten till JOAB i Dals Rostock.

Arbetsbeskrivning
Lager och logistik är en central funktion inom JOAB Försäljnings AB. I Dals Rostock finns centrallagret där man hanterar lager och logistik till JOABs samtliga sju service- och monteringssiter inom bolaget. I din roll som lagerchef har du personalansvar för 13 medarbetare och säkerställer lagrets operativa drift, förbättringsarbete och utveckling av funktionen genom teamet. Arbetsuppgifterna består även av traditionellt lagerarbetsuppgifter så som att hantera in- och utleveranser, sköta kontakter med speditörer för att organisera transport och logistik samt följa upp reklamationer. I rollen ingår ansvar för inventering.

Kvalifikationer
Vi söker dig med goda ledaregenskaper och som har erfarenhet av lager och logistikarbete i en ledande befattning. Vi ser att du har jobbat med reklamationsarbete tidigare och har ett ekonomiskt tänkande. Du har även goda IT-kunskaper samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Jeeves och/eller eftergymnasial utbildning mot logistik.

Som person är du prestigelös, engagerad och har ett stort ordningssinne. För att lyckas i din ledande befattning är du flexibel samt har en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare har du ett fokus på utveckling och förbättringsarbeten.

Skicka in din ansökan redan nu, urval och intervjuer sker löpande!

 

JOAB söker två Orderberedare CAD med placering i Göteborg eller Mellerud
JOAB behöver förstärka gruppen på Teknikavdelningen och söker därför nya medarbetare i rollen som Orderberedare CAD.

Är du en positiv, engagerad och serviceinriktad person som vill jobba i ett växande företag? Är du en person med ett stort och genuint tekniskt intresse som sprider glädje runt omkring dig? Då ska du genast söka detta lediga jobb som Orderberedare hos oss! Vi erbjuder ett roligt och ansvarsfullt arbete i en viktig roll för företaget.  Företaget består av ett glatt och trevligt gäng. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen. Placeringen är något utav JOAB:s kontor i Göteborg eller Mellerud.

I denna rekrytering så samarbetar JOAB med Manpower Rekrytering. För mer information om tjänsten gå in på: https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/e78b501f-068b-4bc1-beed-17a4592acc52/ledigt-jobb-som-orderberedare-cad-till-joab-forsaljnings-ab/?search=joab eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kim Amprazis på kim.amprazis@manpower.se.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

 

 JOAB söker engagerade och ansvarsfulla Servicemekaniker till våra serviceanläggningar
JOAB söker servicemekaniker till vår Servicemarknadsavdelningen. Serviceverkstäder finns i Göteborg, Täby, Stockholm Syd, Blomstermåla och Lessebo. Som servicemekaniker utför du service och reparationer på våra påbyggnader med tillhörande utrustning.
Arbetet kommer att utföras på verkstad och via servicebuss.
Vi söker dig med erfarenhet från liknande arbete och med kunskaper i fordonselektronik, hydraulik och pneumatik. Förutom teknisk kunskap är bra svenska i tal och skrift ett krav.
Som person är du en problemlösare med ordning och reda samt är det viktigt att vara öppen för förändringar i det dagliga arbetet. Vi arbetar i självständiga grupper som förutsätter att du som medarbetare är bra på att samarbeta, har hög egen drivkraft samt är engagerad och ansvarsfull.
Krav: Körkort B
Meriterande är C E behörighet.
Vill du veta mer om tjänsten ta då kontakt med:
Magnus Walther (servicechef) på +46 31-70 50 623 eller E-post magnus.walther@joab.se
Din ansökan skickar du till: jobb@joab.se
Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt.

 

Praktiktjänst
Hos oss har Du möjlighet att få en bred praktiskt arbetslivserfarenhet. Vi tar emot praktikanter för såväl kortare som längre perioder. I Göteborg och Dals Rostock kan Du praktisera på vår monteringsavdelning, där vi monterar våra påbyggnader med tillhörande utrustning på olika lastbilschassier eller på vår serviceverkstad, där vi utför reparationer och service på våra byggnationer. I Dals Rostock kan Du även praktisera på vår tillverkningsavdelning, där vi sätter samman våra byggnationer. Svetsning och hydraulikmontering är några av arbetsmomenten. Praktikplatserna lämpar sig bra för Dig med fordonsteknisk, verkstadsteknisk eller motsvarande inriktning. Om du är intresserad så kontakta gärna Marie Olofsson via vår växel på 031-705 06 00 eller via mail: jobb@joab.se

 

Examensarbete
Examensarbete hos JOAB kan innefatta områden inom konstruktion, produktion och produktionsteknik, marknad/försäljning, ekonomi mm. Arbetet skall handla om arbeten och processer som utförs på JOAB. Tanken är att ett examensarbete skall tillföra kunskaper och erfarenheter till såväl studenten som JOAB. Examensarbetet måste vara godkänt av aktuell utbildningsinstitution. Om du är intresserad så kontakta gärna Marie Olofsson via vår växel på 031-705 06 00 eller via mail: jobb@joab.se